woensdag 8 januari 2014

Broodjes


Broodjes bij de supermarkt gehaald en op lage temperatuur in de oven laten uitbakken. Ik heb ze al een poosje en ze blijven goed. De broodjes en het bosje tijm heb ik op een tinnen bord gelegd. Mooi voor op de keukentafel.

2 opmerkingen:

  1. Ben ik weer ;-)
    Wat een leuk idee van de broodjes,
    Worden ze dan helemaal hard.
    En hoe hoog stond je oven.

    gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Anita,
    ik heb de oven eerst op 100 graden gezet, de broodjes iets bruin laten worden en dan de oven teruggedraaid op zo'n 50 graden. Ik denk dat ze bij mekaar een uurtje in de oven hebben gelegen. Je moet er even goed op letten anders worden ze te bruin.
    Ik heb ze nu al bijna twee jaar en ze blijven nog steeds goed, ze zijn nog altijd heel hard.
    Succes met bakken!

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen